Address

Skopje, Macedonia (FYROM)

Contact

078 942 302

Follow

©2017 by Aqua-Terra. Proudly created with Wix.com

Aqua-Terra

Сите на вода

Природата и спортските активности во секојдневието на секој човек.

 

За нас

Првиот и единствен SUP клуб во Македонија

Веруваме во добро поминато време во природа - на вода. Го промовираме SUP спортот во Македонија. Спортско-реакреативни активности за лица од 7 до 77 години. Дознајте повеќе и приклучете ни се во нашите активности тури, обуки, натпревари, промоции и настани.

 
DSC_0501.JPG

SUP тури

DSC_0030.JPG

SUP обуки

DSC_0285.JPG

Тим-билдинг активности

 

"SUP - Како да одиш по вода, само подобро"

 

Контакт

Skopje, Macedonia (FYROM)

078 942 302

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now